Andreas Sonesson (mv), Jens Sintéus, Viktor Jörgensen, Mathias Herrström och Andreas Sonesson.

Sebastian Kristensson ut - Mathias Herrström in 75 min
Gustav Lindquist ut - Andreas Sonesson in 76 min
Pontus Andersson ut - Gustav Lindquist in 85 min

MATCHKOMMENTARER
Femte raka segern i målrik match. Vädret på Ymorvallen kunde varit bättre där det blåste stormvindar och ösregnade nära nog hela matchen. ÖT Smygehuk inledde första halvlek i stark motvind mot jumbon Pelister. Matchens första farlighet kom i den 13:e minuten då Pontus Andersson slår en fin boll på djupet till Johan Hellström som spelar in bollen snett bak mot Oliver Oliveros som så när hinner fram. I den 25:e minuten släpper Johan Hellström och Oliver Oliveros bollen mellan varandra där till sist Johan blir fri och kan placera in 0-1. Detta var Johans 3:e seriemål i år. I den 36:e minuten växelspelar Gustav Lindquist med Oliver Oliveros där Oliver kommer fri och placerar in 0-2. Detta var Olivers 7:e seriemål i år. I den 38:e minuten slår Pontus Andersson en perfekt hörna mot första stolpen där Sebastian Kristensson sätter dit pannan och bollen går via en försvarare in i mål till 0-3. Detta var Sebastians 1:a seriemål i år. Vi går till pausvila med en tremålsledning och andra halvlek skulle bjuda på stark medvind. I den 46:e minuten spelar Oliver Oliveros fram Johan Hellström som kommer i ett bra läge men försvararen täcker precis undan Johans avslut. I den 48:e minuten skjuter Pontus Andersson ett skott utifrån som målvakten inte kan hålla och Johan Hellström rusar fram på returen och får fram bollen till André Andersson som kan raka in 0-4 från nära håll. Detta var Andrés 1:a seriemål i år. I den 51:a minuten slår Patrik Lippe en fin långboll fram till Johan Hellström som elegant tar ner och Johan tar sig in i straffområdet och skjuter ett skott som touchar en försvarare och går in i mål till 0-5. Detta var Johans 4:e seriemål i år. I den 54:e minuten skjuter Oliver Oliveros ett kanonskott från 16-meterslinjen som tar klockrent i ribban. I den 59:e minuten släpper Gustav Lindquist bollen fint till Johan Hellström som blir fri och enkelt kan placera in 0-6 och därmed också hattrick för Johan. Detta var Johans 5:e seriemål i år. I den 61:a minuten snor Oliver Oliveros bollen från en försvarare och störtar mot mål där han elegant chippar bollen över den utrusande målvakten fram till 0-7. Detta var Olivers 8:e seriemål i år. I den 72:a minuten bryter Adam Norén ett Pelisteranfall och börjar avancera framåt. Adam tar sig över mittlinjen och släpper bollen fint till Johan Hellström som fri med målvakten rundar densamma och slår bollen i nät via stolpen till 0-8. Detta var Johans 6:e seriemål i år. I den 77:e minuten slår Pontus Andersson en fin hörna mot bortre stolpen där Adam Norén dyker upp och nickar in 0-9. Detta var Adams 2:a seriemål i år. I den 83:e minuten spelar Johan Hellström fram bollen till en fri Oliver Oliveros som rundar målvakten och lägger in 0-10 och därmed hattrick för Oliver. Detta var Olivers 9:e seriemål i år. I den 90:e minuten tar Johan Hellström sig ner på kortlinjen där han spelar snett bak till Gustav Lindquist som enkelt kan göra mål till slutresultatet 0-11. Detta var Gustavs 3:e seriemål i år. Johan Hellström levererade ordentligt med sina 4 mål och 3 assists. Den som låg bakom mycket i offensiv väg och var vädligt duktig var Pontus Andersson som testades på innermittfältet. I nästa match väntar Skabersjö IF på hemmaplan på lördagen den 19:e maj med matchstart 14:00 på Smygehamns IP.